Felszerelés

 

- A szokásos uszodai felszerelésre van szükség, melynek lényeges kelléke a papucs, mely a csúszás megakadályozásában játszik nagy szerepet.

- Drogériákban beszerezhető úszópelenkára lesz szüksége a babáknak és a még nem szobatiszta gyerekeknek, melyet tíz darabos csomagolásban lehet kapni. („baby swimmers” néven). A legkisebbekre érdemes a Baby Love termékét adni, mivel ennek van a legkisebb méretezése. 4-9 kg-os babák részére is kapható. Ez azért is fontos, mivel az úszópelusnak combnál és deréknál hermetikusan zárnia kell még akkor is, ha vizes lesz. Erre a pelenkára javasolt még egy textil úszónadrágot is ráhúzni. Ha valakinek nem sikerül időben beszereznie a bébiúszó felszerelést, az uszodában ebben is segíteni tudunk.

- Ezen kívül kicsik számára  törölköző, nagyobbacska gyerekeknek kis fürdőköpeny vagy fürdőlepedő, szandál-papucs javasolt.

- Lényeges kellék még a vízhatlan pelenkázó alátét, mely a higénia miatt fontos. Így bárhol nyugodtan tudjuk öltöztetni, pelenkázni a legkisebbeket.

-  A babahordozót nyugodtan be lehet hozni az uszoda területére (a babakocsit nem), így ha a kicsik nagyon egyedül érzik magukat míg anyukájuk öltözködik, akár a zuhanyzóba is magukkal vihetik őket.

- Hölgyeknek tampon használata javasolt.

"Ha összhangba kerülsz
a víz elemmel,
a víz már vigyáz rád. "

Babaúszás felszerelés